USA, Bridgeport Look up

Дніпродзержинський енергетичний технікум

Дніпродзержинськ, вул. Енергетиків, буд. 36

General information

Дніпродзержинський енергетичний технікум

#5

of 14 colleges, Дніпродзержинськ

Show on the map Add to favorites

Contacts, Дніпродзержинський енергетичний технікум

Website

51918

Postal code

Features, Дніпродзержинський енергетичний технікум

Public
IT
Ecology
Geodesy
Engineering & Construction

Rating, Дніпродзержинський енергетичний технікум

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Дніпродзержинський енергетичний технікум

Uploaded 0 photo

General information, Дніпродзержинський енергетичний технікум

Перед кожним випускником школи постає важке питання вибору майбутньої професії та подальшої освіти. Енергетичний технікум у місті Кам’янському пропонує обрати для себе сучасну освіту за електротехнічним та геоекологічним напрямками.

Технікум готує кваліфікованих спеціалістів на базі 9-ти або 11-класів загальної освіти. Студенти отримують професійні знання та освітній рівень молодшого спеціаліста. Навчання тут безкоштовне, але для тих, кому не вистачає бюджетних місць, є можливість освіти за контрактом.

Навчання в технікумі насичене різноманітною діяльністю, такою як участь в науково-дослідних конференціях, практичних конференціях, участь в культурно-масових заходах, заняття в спортивних секціях, творчих гуртках та інтелектуальних клубах.

В технікумі працює досвідчений колектив, який націлений на розвиток та інновації. Вже сьогодні тут застосовують новітні технології, інноваційні освітні методики, сучасне технічне устаткування.

Одним з важливих аспектів освіти в технікумі є виховна робота, мета якої – формування багатогранної особистості з твердими моральними та загальнолюдськими принципами. Також немало часу приділяється для практичного навчання. Студенти проходять практику на виробничій базі технікуму, а коли наберуться базового досвіду, відправляються на робочу практичну роботу до кращих підприємств міста.

 Директором є Молочок Олена Юріївна.

Адреса технікуму: Дніпропетровська обл., м Кам’янське, вул. Енергетиків, буд. 36.

USA, Bridgeport Log in