USA, Grandview Heights Look up

Черкаський художньо-технічний коледж

Черкаси, вул. Сумгаїтська, буд. 13

General information

Черкаський художньо-технічний коледж

#8

of 8 colleges, Черкаси

Show on the map Add to favorites

Contacts, Черкаський художньо-технічний коледж

Features, Черкаський художньо-технічний коледж

Public
IT
Vehicles
Art & Design
Hospitality & Culinary

Rating, Черкаський художньо-технічний коледж

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Черкаський художньо-технічний коледж

Uploaded 0 photo

General information, Черкаський художньо-технічний коледж

Черкаський художньо-технічний коледж – це сучасний вищий навчальний заклад першого рівня акредитації. Сьогодні коледж являє собою відображення суспільних інтересів студентства, тому що саме молодь створює атмосферу та ритм життя в закладі.

Вже понад 40 років коледж постійно розвивається, він проходить складні етапи та сміливо цілиться у прогресивне майбутнє. Саме в цьому коледжі є унікальні спеціальності, які не зустрінеш деінде. Сюди вступають молоді люди за покликом серця, розкриваючи тут свій потенціал на 100%, а кваліфіковані педагоги допоможуть здобути професійні навички та безцінний досвід. Викладачі вкладають в свою роботу більше ніж просто передачу знань, вони намагаються створювати гармонійно розвинених людей, зданих вносити зміни у буденність за догмою новаторських підходів та професіоналізму.                                             

Всі випускники коледжу є його гордістю. Високий рівень підготовки та професійних навичок, які вони здобувають в коледжі, дає можливість швидкого та успішного працевлаштування на виробництві, та інших сферах діяльності.

Кожен абітурієнт сьогодні може обрати спеціальність зі списку: Обслуговування програмних систем і комплексів, Комп’ютерна обробка текстової, графічної та образної інформації, Зварювальне виробництво Землевпорядкування, Обслуговування та ремонт автомобілів і двигунів, Архітектурне проектування та внутрішній інтер'єр, Дизайн, Декоративно-прикладне мистецтво, Перукарське мистецтво та декоративна косметика.

Директор: М. М. Серватинський.

Коледж розташовано за адресою: м. Черкаси, вул. Сумгаїтська, буд. 13.

USA, Grandview Heights Log in