USA, Somerville Look up

Черкаський політехнічний технікум

Черкаси, вул. Ільїна, буд. 226

General information

Черкаський політехнічний технікум

#7

of 8 colleges, Черкаси

Show on the map Add to favorites

Contacts, Черкаський політехнічний технікум

Features, Черкаський політехнічний технікум

Public
Economics and management
IT
Agriculture
Vehicles

Rating, Черкаський політехнічний технікум

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Черкаський політехнічний технікум

Uploaded 1 photo

General information, Черкаський політехнічний технікум

Історія навчального закладу починається з далекого 1912 року. Тоді була створена невелика професійно-технічна школа, в якій навчання велося по два роки. З часом навчальний заклад розвивався та поширювалася його матеріально-технічна база, здебільшого, це відбувалося зусиллями самих учнів. Так був побудований третій поверх, відкрито актову залу на 100 осіб, створені нові майстерні для ливарної, ковальської, слюсарної та столярної практики.

За часи свого існування технікум підготував більш ніж 19 тис. кваліфікованих спеціалістів, які й досі роблять вагомі внески в розвиток галузей промисловості регіону та всієї країни.

Сьогодні Політехнічний технікум в Черкасах являє собою сучасний освітній заклад першого рівня акредитації. Тут готуються молодші спеціалісти за 9 напрямками денного відділення, та 4 напрямками заочного. Загальний ліцензований обсяг студентських місць складає 570 осіб.

Викладацький склад технікуму нараховує 95 кваліфікованих педагогів та майстрів виробничої практики. Всі педагогічні працівники мають вищу освіту та постійно підвищують свою кваліфікацію на відповідних курсах. Серед викладачів є відмінники освіти, викладачі вищої та першої категорії.

До структури технікуму входять 46 навчальних аудиторій, 31 лабораторія, 2 великі аудиторії для загальних лекцій, конференц-зал на 70 осіб. Технікум має достатньо сучасного технічного обладнання, серед якого є мультимедійні проектори, відеоапаратура комп’ютери та ноутбуки.

Навчально-виробнича база технікуму забезпечує всі умови для якісного практичного навчання. Всі студенти, також, проходять обов’язкову практику на підприємствах міста та області.

Адреса технікуму: м. Черкаси, вул. Ільїна, буд. 226.

USA, Somerville Log in