USA, Grandview Heights Look up

Канівське вище професійне училище

Канів, вул. Енергетиків, буд. 143

General information

College

#1

of 3 colleges, Канів

Show on the map Add to favorites

Contacts, Канівське вище професійне училище

Website

19001

Postal code

Features, Канівське вище професійне училище

Public
Art & Design
Hospitality & Culinary
Robotics
Vehicles
Food & Beverages

Rating, Канівське вище професійне училище

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Канівське вище професійне училище

Uploaded 0 photo

General information, Канівське вище професійне училище

Канівське професійне училище є вищим навчальним закладом профільної підготовки кваліфікованих робітників, з найбільш популярних робітничих спеціальностей. Училище має другу атестаційну категорію та може готувати фахівців за освітнім рівнем «Кваліфікований робітник» різних розрядів.

До навчання радо запрошуються випускники 9-х або 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів. На базі неповної середньої освіти учні можуть опанувати спеціальності електромеханіка з ремонту обчислювальної техніки, монтажника радіоелектронних приладів та апаратури, виробника художніх керамічних виробів, декоратора вітрин, тракториста-машиніста, водія вантажних транспортних засобів, кухаря, офіціанта, бармена. Для учнів з повною середньою освітою доступні спеціальності оператора обробки інформації та ПЗ, конструювання та виробництва радіотехнічних приладів.

 В училищі працюють досвідчені викладачі, котрі не просто навчають студентів фаховим дисциплінам, а й займаються їхнім вихованням, формуванням загальнолюдських цінностей та професійної етики.

До структури училища входять навчальний та громадсько-побутовий корпуси, гуртожиток, виробничі майстерні для кожної спеціалізації. Усі приміщення мають гарний ремонт, комфортні умови для перебування, необхідне технічне або методичне забезпечення.

ВПУ знаходиться за адресою: Черкаська обл. м. Канів, вул. Енергетиків, буд. 143.

USA, Grandview Heights Log in