USA, Bridgeport Look up

Золотоніський професійний ліцей

Золотоноша, вул. Шевченка, буд. 33

General information

Золотоніський професійний ліцей

#1

of 2 colleges, Золотоноша

Show on the map Add to favorites

Contacts, Золотоніський професійний ліцей

Features, Золотоніський професійний ліцей

Public
Vehicles
Engineering & Construction
Community
IT
Food & Beverages
Hospitality & Culinary

Rating, Золотоніський професійний ліцей

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Золотоніський професійний ліцей

Uploaded 0 photo

General information, Золотоніський професійний ліцей

Освітня діяльність професійного ліцею в місті Золотоноша розпочалася восени 1936 року. В навчальному закладі готувалися робітники у сфері механізації сільського господарства.

За час роботи до війни школа встигла підготувати 1200 фахівців. Установа відновила свою роботу лише наприкінці 1943 року. Відтоді додалися нові напрямки підготовки, такі як: механік-комбайнер, дизеліст, бригадир тракторної бригади, електромеханік.

З 1964 року навчальний заклад працював як профтехнічне училище № 10 та готував машиністів екскаваторів, бульдозерів, скреперів, грейдерів.

Навчальний заклад завжди мав гарний попит серед населення, кожного року він випускав близько 400 нових спеціалістів, які знаходили роботу на території всієї Черкащини.

З 1969 року ліцей отримав другий атестаційний рівень та почав надавати повну середню освіту, разом з робочими спеціальностями. З 2003 року заклад офіційно працює в статусі ліцею. За весь час існування тут було підготовано понад 35 000 кваліфікованих робітників.

Сьогодні ліцей не втратив своєї популярності та залишається відомим навчальним закладом професійної освіти в регіоні. Тут працює 52 педагоги, серед яких викладачі теоретичних дисциплін та майстри виробничого навчання. Кожного року в ліцеї навчається понад 500 учнів. Освіта надається лише денною формою.

Ліцей розташовано за адресою: Черкаська обл., м. Золотоноша, вул. Шевченка, буд. 33.

USA, Bridgeport Log in