USA, Bridgeport Look up

Економіко-технологічний коледж КІБіТ

Умань, провулок Тихий, буд. 2

General information

College

#2

of 5 colleges, Умань

Show on the map Add to favorites

Contacts, Економіко-технологічний коледж КІБіТ

Features, Економіко-технологічний коледж КІБіТ

Private
Economics and management

Rating, Економіко-технологічний коледж КІБіТ

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Економіко-технологічний коледж КІБіТ

Uploaded 0 photo

General information, Економіко-технологічний коледж КІБіТ

В Умані працює гарний Економічно-технологічний коледж, який є філіалом Київського коледжу КІБІТ. Навчальний заклад є освітньою установою першого акредитаційного рівня та готує фахівців за освітнім рівнем молодшого спеціаліста. Коледж КІБІТ структурно належить до Київського інституту бізнесу та технологій, що надає безліч переваг його студентам.

В коледжі ведеться підготовка за напрямками менеджменту, фінансів, банківської справи та страхування. До навчання запрошуються випускники 9-х класів загальноосвітніх шкіл. На першому курсі коледжу вони проходять скорочену програму повної середньої освіти, та отримують відповідний атестат після випуску.

Інституція має в своєму розпорядженні гарний гуртожиток, де розміщуються студенти денної форми навчання.

Тут працюють висококваліфіковані викладачі, головною задачею яких є формування багатогранних особистостей. Виховна робота передбачає виховання духовних цінностей, моральної чистоти, фізичну підготовку, патріотизм та економічну культуру.

Багато уваги приділяється практичному навчанню, студенти проходять практику з використанням сучасних інформаційних та комп’ютерних технологій, що надає можливість бути прогресивними спеціалістами на виробництві. Коледж відрізняється активним впровадженням інноваційних освітніх технологій та застосуванням практики самостійної освіти з деяких дисциплін.

Коледж розташований за адресою: м. Умань, провулок Тихий, буд. 2.

USA, Bridgeport Log in