USA, Grandview Heights Look up

Ватутінська філія Черкаського медичного коледжу

Ватутіне, вул. Дружби, буд. 9

General information

Ватутінська філія Черкаського медичного коледжу

#1

of 1 colleges, Ватутіне

Show on the map Add to favorites

Contacts, Ватутінська філія Черкаського медичного коледжу

Features, Ватутінська філія Черкаського медичного коледжу

Public
Healthcare

Rating, Ватутінська філія Черкаського медичного коледжу

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Ватутінська філія Черкаського медичного коледжу

Uploaded 8 photo

General information, Ватутінська філія Черкаського медичного коледжу

Медичний коледж у Ватутіному є філією однойменного коледжу в Черкасах. Навчальний заклад має перший рівень державної акредитації та готує кваліфікованих медичних працівників середнього освітнього рівня.

Головне завдання коледжу – це формування умов для якісної підготовки кваліфікованих робітників, які будуть щиро цікавитися власною спеціальністю та проявляти ініціативу в навчанні. Випускники коледжу мають бути самостійними та спроможними вирішувати будь-які життєві ситуації, які можуть виникнути під час роботи. Також, виховна робота педагогічного складу коледжу спрямована на формування загальнокультурних цінностей та принципів професійної етики серед учнів.

Сучасний світ дуже динамічно змінюється, тому коледж постійно поновлює освітні програми, щоб завжди бути в тренді актуальної освіти.

За час існування філії, тут було підготовано більш ніж 6 000 медичних працівників для місцевих та регіональних установ охорони здоров’я.

Випускників цього коледжу можна зустріти в кожному медичному закладі Черкаського регіону. Деякі студенти навіть працюють за кордоном, що підтверджує високий рівень підготовки в коледжі.

Одним з показників успішності роботи освітнього закладу, є факт продовження здобування вищої освіти в найкращих медичних ВНЗ країни, багатьох випускників коледжу.

Черкаська обл., Звенигородський р-н, м. Ватутіне, вул. Дружби, буд. 9.

USA, Grandview Heights Log in