USA, Grandview Heights Look up

Ágoston Művészeti Óvoda

Budapest, Ágoston utca 2/A.

General information

Child care

#10

of 349 child cares, Budapest

Show on the map Add to favorites

Contacts, Ágoston Művészeti Óvoda

1032

Postal code

1/3887776

Phones

Features, Ágoston Művészeti Óvoda

Public
Arts

Rating, Ágoston Művészeti Óvoda

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Ágoston Művészeti Óvoda

Uploaded 0 photo

General information, Ágoston Művészeti Óvoda

Az Ágoston Művészeti Óvoda Budapest belvárosában, az Ágoston utca 2/A szám alatt található. Az óvoda kifejezetten a művészetekre összpontosít, és számos lehetőséget kínál a gyermekeknek a kreativitás, az expresszió és a művészeti készségeik fejlesztésére.

Az óvodában több csoport van, amelyek a gyermekek kora szerint vannak tagolva. A csoportok rugalmasak, és az életkorhoz és a fejlődési szintekhez igazodnak. Az óvoda gondoskodik a 3 és 6 év közötti gyermekek számára biztonságos, barátságos és ösztönző környezetről.

Az Ágoston Művészeti Óvoda számos különleges diszciplínát támogat, amelyek lehetőséget adnak a gyerekeknek az önfeledt kifejezésre. A művészeti területek között megtalálható a festészet, az ének, a tánc és a színjátszás. A gyermekeknek lehetőségük van felfedezni és kifejezni a saját tehetségüket és érdeklődésüket ezeken a területeken.

Az óvoda rendelkezik modern és jól felszerelt létesítményekkel, hogy a gyermekek optimális környezetben fejleszthessék művészeti készségeiket. A műtermekben, játékterekben és az udvaron különféle eszközök és anyagok állnak rendelkezésre a gyerekeknek, hogy felfedezzék és megmutassák kreativitásukat.

Az Ágoston Művészeti Óvoda előnyei közé tartozik a művészeti területekre való kiemelt fókuszálás, ami segít a gyermekeknek kibontakoztatni kreativitásukat és művészeti képességeiket. Az óvoda kreatív és inspiráló légkört teremt, amely lehetővé teszi a gyermekeknek, hogy saját ötleteiket és képességeiket kifejezzék. Emellett a rugalmas csoportstruktúra lehetőséget ad a gyermekek egyéni fejlődésének figyelembevételére.

Egy esetleges hátrány lehet, hogy az óvoda fókuszált művészeti programja miatt más területekre, például az általános ismeretekre és a nyelvtanulásra kevésbé fordít figyelmet. Emellett az óvoda Budapest belvárosában található, így a közlekedési lehetőségek és a parkolás korlátozottak lehetnek.

Összességében az Ágoston Művészeti Óvoda Budapest egyedi lehetőséget nyújt a gyermekeknek a művészetek felfedezésére és fejlesztésére. Rugalmas csoportstruktúrája és inspiráló légköre segíti a gyermekek kreativitásának kibontakozását, miközben biztonságos és barátságos környezetet nyújt számukra.

  • County: Budapest
  • Institution leader: Szalontai Edit
  • Leader's position: polgármester
  • Basic tasks: óvodai nevelés
USA, Grandview Heights Log in