USA, Bridgeport Look up

BUDAPEST FŐVÁROS II. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT SZEMLŐHEGY UTCAI ÓVODA

Budapest, Szemlőhegy utca 27/B.

General information

Child care

#8

of 349 child cares, Budapest

Show on the map Add to favorites

Contacts, BUDAPEST FŐVÁROS II. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT SZEMLŐHEGY UTCAI ÓVODA

1023

Postal code

3261887

Phones

Features, BUDAPEST FŐVÁROS II. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT SZEMLŐHEGY UTCAI ÓVODA

Public
Pre-kindergarten

Rating, BUDAPEST FŐVÁROS II. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT SZEMLŐHEGY UTCAI ÓVODA

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, BUDAPEST FŐVÁROS II. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT SZEMLŐHEGY UTCAI ÓVODA

Uploaded 0 photo

General information, BUDAPEST FŐVÁROS II. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT SZEMLŐHEGY UTCAI ÓVODA

A BUDAPEST FŐVÁROS II. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT SZEMLŐHEGY UTCAI ÓVODA Budapest egy kitűnő intézmény, amely a gyerekek optimális fejlődését és nevelését tűzi ki célul. Az óvoda Budapest II. kerületében, a Szemlőhegy utcában található, pontos címe 27/B.

Az óvodában több csoport működik, amelyek különböző korosztályoknak nyújtanak nevelési lehetőséget. A csoportok rugalmasan alkalmazkodnak a gyerekek életkorához és fejlettségéhez, így mindenki számára megfelelő környezetet biztosítanak.

Az intézmény támogatja az 1-6 éves korú gyermekek nevelését és fejlesztését. Az óvoda pedagógusai odafigyelnek a kicsik egyéni szükségleteire, és differenciált módon tanítanak. A gyerekeknek lehetőségük van különböző kreatív tevékenységekre, mint például rajzolás, festés, kézműves foglalkozások. Emellett a játék és a szabad mozgás is fontos szerepet kap az óvodában.

Az óvoda rendelkezik modern létesítményekkel és felszerelésekkel, hogy a gyermekek minél jobban kihasználhassák az ott töltött időt. A jól felszerelt játéktér és udvar lehetőséget nyújt a szabad levegőn való játékra és mozgásra. Az épület biztonságos és barátságos környezetet teremt a gyermekek számára.

Az óvoda előnyei közé tartozik a magasan képzett és tapasztalt pedagógusok jelenléte, akik szeretetteljes és figyelmes nevelést biztosítanak. Az intézmény nyitott a szülők és a gyermekek egyéni igényeire, és együttműködik a családokkal a gyermek fejlődésének támogatása érdekében. A Szemlőhegy utcai óvoda jó hírnévnek örvend a környéken, és az ott végzett nevelés minősége elismerést vált ki.

Ahogy minden intézménynek, az óvodának is vannak néhány hátránya. Például esetenként hosszabb várólistával rendelkezhet, ami azt jelenti, hogy a szülőknek időben kell jelentkezniük a beiratkozásra. Emellett a helyszín távolabb lehet néhány család lakhelyétől, ami kényelmetlenséget okozhat a közlekedés terén.

Összességében a BUDAPEST FŐVÁROS II. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT SZEMLŐHEGY UTCAI ÓVODA Budapest egy kiváló intézmény, amely magas színvonalú nevelést és fejlesztést nyújt a gyermekeknek. A rugalmas csoportok, a sokoldalú tevékenységek és a gondoskodó pedagógusok révén a gyerekek számára biztonságos és örömteli környezetet teremt az óvoda.

  • County: Budapest
  • Institution leader: Kis-Albert Mónika
  • Leader's position:
  • Basic tasks: óvodai nevelés
USA, Bridgeport Log in