USA, Bridgeport Look up

Testvérkék Ferences Óvoda

Budapest, Szilfa utca 4.

General information

Child care

#6

of 349 child cares, Budapest

Show on the map Add to favorites

Contacts, Testvérkék Ferences Óvoda

1025

Postal code

2752422

Phones

Features, Testvérkék Ferences Óvoda

Public
Pre-kindergarten

Rating, Testvérkék Ferences Óvoda

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Testvérkék Ferences Óvoda

Uploaded 0 photo

General information, Testvérkék Ferences Óvoda

A TESTVÉRKÉK FERENCES ÓVODA Budapest egy kiváló óvoda, amely a Szilfa utca 4. szám alatt található. Az intézményt szakértő és szeretetteljes óvónők vezetik, akik a legjobb gondoskodást biztosítják a gyerekek számára.

Az óvoda különböző korosztályoknak kínál csoportokat. A kicsiknek (2-3 évesek) kialakított csoportban a legfontosabb cél a biztonság és a játékos fejlődés. Az óvodában van egy középső csoport (3-4 évesek) is, ahol a gyerekek már kezdenek felfedezőbbé válni és új készségeket sajátítanak el. A legnagyobb csoport (4-5 évesek) az iskolára való előkészítést támogatja, és különös hangsúlyt fektet a szociális és kognitív képességek fejlesztésére.

Az óvodában számos különleges tantárgy és diszciplína is része a programnak. A gyerekeknek lehetőségük van részt venni zenetanulásban, művészeti tevékenységekben és testmozgásban. Ez lehetővé teszi számukra, hogy kifejezzék kreativitásukat és megismerjék saját érdeklődési területeiket.

Az óvoda modern és jól felszerelt létesítményekkel rendelkezik. A gyerekeknek tágas és biztonságos területeken van lehetőségük játszani és felfedezni. A jól felszerelt játékterek mellett az óvoda udvara is szép és gondozott, ahol a gyerekek friss levegőn játszhatnak és mozoghatnak.

Az óvoda előnyei közé tartozik az óvónők szakértelme és odafigyelése, valamint az intézmény barátságos és szeretetteljes légköre. Az óvodai program sokoldalú és fejlesztő jellegű, lehetővé téve a gyerekek számára, hogy különböző területeken fejlesszék képességeiket. Emellett a modern létesítmények és a biztonságos környezet is hozzájárulnak a pozitív óvodai élményhez.

Bár a TESTVÉRKÉK FERENCES ÓVODA Budapest számos előnnyel jár, fontos megemlíteni néhány hátrányt is. Az intézmény népszerűsége miatt lehet, hogy várólistára kell kerülni, mielőtt a gyermek felvételt nyerne. Emellett az óvoda elhelyezkedése is szempont lehet, mivel a Szilfa utca 4. szám alatti helyszínre való közlekedés nehézséget jelenthet néhány szülő számára.

Összességében a TESTVÉRKÉK FERENCES ÓVODA Budapest kiváló választás a gyerekek számára. A különböző korosztályoknak kialakított csoportok, a sokoldalú óvodai program és a modern létesítmények mind hozzájárulnak a gyermekek kiegyensúlyozott fejlődéséhez és boldog óvodai élményhez.

  • County: Budapest
  • Institution leader: Némedy Rita
  • Leader's position: tartományfőnök
  • Basic tasks: óvodai nevelés
USA, Bridgeport Log in