USA, Grandview Heights Look up

BUDAPEST FŐVÁROS II. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT BUDAKESZI ÚTI ÓVODA

Budapest, Budakeszi utca 75.

General information

Child care

#5

of 349 child cares, Budapest

Show on the map Add to favorites

Contacts, BUDAPEST FŐVÁROS II. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT BUDAKESZI ÚTI ÓVODA

1021

Postal code

2008662

Phones

Features, BUDAPEST FŐVÁROS II. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT BUDAKESZI ÚTI ÓVODA

Public
Pre-kindergarten

Rating, BUDAPEST FŐVÁROS II. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT BUDAKESZI ÚTI ÓVODA

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, BUDAPEST FŐVÁROS II. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT BUDAKESZI ÚTI ÓVODA

Uploaded 0 photo

General information, BUDAPEST FŐVÁROS II. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT BUDAKESZI ÚTI ÓVODA

Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat Budakeszi úti óvoda egy kiváló intézmény, amely a gyermekek kiváló gondozását és oktatását biztosítja. Az óvoda Budapest II. kerületében, a Budakeszi utcában található, könnyen megközelíthető helyen.

Az óvoda különböző korcsoportokat fogad. Az intézményben gondoskodnak a 2 és 6 év közötti gyermekek neveléséről és fejlesztéséről. Az óvoda számos csoportot működtet, amelyek különböző korú gyermekeket foglalnak magukba. Ez lehetővé teszi a gyermekek számára, hogy az életkoruknak és fejlődési szintjüknek megfelelően haladjanak az óvodai programokban.

Az intézmény különös figyelmet fordít a gyermekek kreatív és szellemi fejlődésére. Speciális diszciplínákat kínál, amelyek segítik a gyermekek különböző képességeinek fejlesztését. Ide tartozhatnak a művészet, a zene, a mozgás és a nyelvi fejlesztés. Az óvoda szakemberei szakértők a gyermeknevelés terén és képzettek a különféle területeken, így biztosítva a gyermekek számára a legjobb fejlődési lehetőségeket.

Az óvoda modern létesítményekkel rendelkezik, amelyek kényelmes és biztonságos környezetet biztosítanak a gyermekek számára. A jól felszerelt játékterek, az udvar és a kültéri területek lehetővé teszik a gyermekek számára a játék és a tanulás szabad kifejezését. Az intézmény magas színvonalú ellátást nyújt, figyelembe véve a gyermekek biztonságát és fejlődését.

Az óvoda előnyei közé tartozik a magasan képzett személyzet, akik szeretetteljes környezetet biztosítanak a gyermekek számára. Az óvoda gondoskodik arról, hogy a gyermekek megfelelő odafigyelést és támogatást kapjanak a napi tevékenységeik során. Emellett az intézmény kiváló kapcsolatot ápol a szülőkkel és rendszeres kommunikációt biztosít, hogy a szülők mindig tájékozottak legyenek a gyermekük fejlődéséről.

Noha a Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat Budakeszi úti óvoda számos előnnyel jár, mindig vannak néhány hátrányai is, amelyeket figyelembe kell venni. Például az óvoda esetleges túlzott népszerűsége miatt hosszabb várólisták létezhetnek a beiratkozáskor. Emellett az óvoda elhelyezkedése miatt némi forgalmi zsúfoltság lehet a környéken, ami kihívást jelenthet az odaérkező szülőknek.

Összességében a Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat Budakeszi úti óvoda kiváló választás a gyermekeknek és szüleiknek egyaránt. A magas színvonalú oktatási programok, a speciális diszciplínák és a modern létesítmények mind hozzájárulnak a gyermekek fejlődéséhez és boldogságához.

  • County: Budapest
  • Institution leader: Kovács Ildikó
  • Leader's position:
  • Basic tasks: óvodai nevelés
USA, Grandview Heights Log in