USA, Bridgeport Look up

BUDAPEST FŐVÁROS II. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT PITYPANG UTCAI ÓVODA

Budapest, Pitypang utca 17.

General information

Child care

#3

of 349 child cares, Budapest

Show on the map Add to favorites

Contacts, BUDAPEST FŐVÁROS II. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT PITYPANG UTCAI ÓVODA

1025

Postal code

3257830

Phones

Features, BUDAPEST FŐVÁROS II. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT PITYPANG UTCAI ÓVODA

Public

Rating, BUDAPEST FŐVÁROS II. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT PITYPANG UTCAI ÓVODA

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, BUDAPEST FŐVÁROS II. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT PITYPANG UTCAI ÓVODA

Uploaded 0 photo

General information, BUDAPEST FŐVÁROS II. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT PITYPANG UTCAI ÓVODA

A BUDAPEST FŐVÁROS II. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT PITYPANG UTCAI ÓVODA egy kiváló intézmény, amely Budapest II. kerületében, a Pitypang utca 17. szám alatt található. Az óvoda gondoskodik a gyermekek fejlődéséről és neveléséről, miközben biztonságos és barátságos környezetet nyújt számukra.

Az óvoda különböző csoportokat kínál a gyermekek különböző életkorú és fejlettségű csoportjainak. Az óvodában helyet kapnak a bölcsődei csoportok, valamint a középső és nagycsoportok is. Ez lehetővé teszi, hogy minden gyermek megfelelő képzést és gondoskodást kapjon az igényeinek és fejlődési szintjének megfelelően.

Az óvoda gyermekek széles körét támogatja, kezdve a bölcsődétől egészen a kisiskoláskorú gyermekekig. Az intézmény figyelembe veszi a gyermekek különböző fejlesztési szükségleteit, és a szakmai pedagógusok képzettek abban, hogy ezeket a szükségleteket kiemelten kezeljék. Így biztosítják, hogy minden gyermek megkapja a számára megfelelő figyelmet és támogatást a fejlődéséhez.

A Budapest II. kerületi Pitypang utcai óvodában számos különleges tantárgy és tevékenység is megtalálható. Az intézmény komoly hangsúlyt fektet az egészséges életmódra és a mozgásra, így rendszeresen tartanak tornaórákat és sporttevékenységeket. Emellett különleges művészeti programokat is szerveznek, például zeneórákat és kézműves foglalkozásokat. Ez lehetőséget nyújt a gyermekeknek, hogy kibontakoztassák kreativitásukat és érdeklődési körüket.

Az óvoda kiváló létesítményekkel rendelkezik a gyermekek számára. Tágas és világos óvodai helyiségek állnak rendelkezésre, amelyek játékra és tanulásra egyaránt alkalmasak. Az udvaron játszótér található, amely különböző játékelemekkel és biztonságos környezettel rendelkezik a gyermekek számára. Az intézmény gondoskodik a megfelelő biztonsági intézkedésekről és higiéniai szabályok betartásáról.

Az óvoda előnyei közé tartozik a magasan képzett pedagógusok jelenléte, akik segítik a gyermekek optimális fejlődését. A változatos tanterv és a speciális tevékenységek lehetővé teszik, hogy a gyerekek különböző területeken bővítsék ismereteiket és képességeiket. Emellett az óvoda barátságos és befogadó légkörének köszönhetően a gyermekek könnyen alkalmazkodnak az új környezethez és barátságokat kötnek.

Annak érdekében, hogy teljeskörű képet adjak az óvodáról, szeretném említeni néhány lehetséges hátrányt is. Az esetleges túlterheltség vagy a nagy létszámú csoportok miatt néhány gyermek nem kap elegendő egyéni figyelmet. Ezen kívül, mivel minden gyermek egyedi igényekkel rendelkezik, előfordulhat, hogy az óvoda nem tudja minden igényt teljes mértékben kielégíteni.

Összességében a BUDAPEST FŐVÁROS II. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT PITYPANG UTCAI ÓVODA kiváló választás a gyermekeknek. A sokszínű csoportok, a támogatott korosztályok, a speciális tantárgyak és a kiváló létesítmények biztosítják a gyermekek optimális fejlődését és boldog óvodai élményt.

  • County: Budapest
  • Institution leader: Vasas Dezsőné
  • Leader's position:
  • Basic tasks: óvodai nevelés
USA, Bridgeport Log in