USA, Grandview Heights Look up

BUDAPEST FŐVÁROS II. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT BUDAPEST II. KERÜLETI SZÁZSZORSZÉP ÓVODA

Budapest, Fillér utca 29.

General information

Child care

#2

of 349 child cares, Budapest

Show on the map Add to favorites

Contacts, BUDAPEST FŐVÁROS II. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT BUDAPEST II. KERÜLETI SZÁZSZORSZÉP ÓVODA

1024

Postal code

3150669

Phones

Features, BUDAPEST FŐVÁROS II. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT BUDAPEST II. KERÜLETI SZÁZSZORSZÉP ÓVODA

Public
Pre-kindergarten

Rating, BUDAPEST FŐVÁROS II. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT BUDAPEST II. KERÜLETI SZÁZSZORSZÉP ÓVODA

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, BUDAPEST FŐVÁROS II. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT BUDAPEST II. KERÜLETI SZÁZSZORSZÉP ÓVODA

Uploaded 0 photo

General information, BUDAPEST FŐVÁROS II. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT BUDAPEST II. KERÜLETI SZÁZSZORSZÉP ÓVODA

A Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat Budapest II. Kerületi Százszorszép Óvoda egy intézmény, amely Budapestben, a Fillér utca 29. szám alatt található. Az óvoda számos csoportot foglal magában, amelyek különböző korosztályokat támogatnak. Az óvoda gyermekeket fogad 2 éves kortól egészen az óvodai korba lépésig.

Az óvodában számos különleges diszciplína is megtalálható, amelyek segítik a gyermekek fejlődését és kreativitásuk kibontakozását. Például az óvodában kézműves foglalkozásokat, zenei és mozgásos tevékenységeket, valamint nyelvi fejlesztést is kínálnak a gyermekeknek.

Az óvoda rendelkezik modern és biztonságos létesítményekkel, amelyek ideálisak a gyermekek fejlődésének támogatásához. Kényelmes és jól felszerelt tantermek, játékterek, udvar és kert állnak rendelkezésre a gyermekek számára. Az óvoda területén található udvar lehetőséget nyújt a szabad levegőn való játékra és mozgásra is.

Az óvoda előnyei közé tartozik a kiváló oktatói csapat, akik szeretettel és gondoskodással foglalkoznak a gyermekekkel. Az óvoda pedagógusai tapasztaltak és képzettek a korai gyermeknevelés terén, és segítenek a gyermekek személyiségfejlődésének és képességeinek kibontakoztatásában.

Az óvoda hátrányai közé sorolható, hogy a helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, és lehet, hogy hosszabb várólistával kell számolni a beiratkozáshoz. Emellett az óvoda helyszíne vagy infrastrukturális korlátai miatt esetleges parkolási nehézségek merülhetnek fel a szülők számára.

Összességében a Budapest Főváros II. Kerületi Önkormányzat Budapest II. Kerületi Százszorszép Óvoda magas színvonalú gyermeknevelést és fejlődést biztosít a gyermekek számára. A sokszínű tevékenységek és a korszerű létesítmények hozzájárulnak a gyermekek pozitív tapasztalatszerzéséhez és kreatív kibontakozásához.

  • County: Budapest
  • Institution leader: Maruzs Jánosné
  • Leader's position:
  • Basic tasks: óvodai nevelés
USA, Grandview Heights Log in