USA, Grandview Heights Look up

Brunszvik Teréz Budavári Óvodák

Budapest, Nyárs utca 2-4.

General information

Child care

#1

of 349 child cares, Budapest

Show on the map Add to favorites

Contacts, Brunszvik Teréz Budavári Óvodák

1016

Postal code

1/2251444

Phones

Features, Brunszvik Teréz Budavári Óvodák

Public
Pre-kindergarten
English

Rating, Brunszvik Teréz Budavári Óvodák

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Brunszvik Teréz Budavári Óvodák

Uploaded 0 photo

General information, Brunszvik Teréz Budavári Óvodák

A BRUNSZVIK TERÉZ BUDAVÁRI ÓVODÁK Budapest, Nyárs utca 2-4 egy kiváló minőségű óvoda, amely a gyermekek számára széleskörű oktatási és fejlesztési lehetőségeket kínál. Az óvoda kiemelkedő hírnevét a magasan képzett pedagógusoknak és a gondosan kidolgozott oktatási programjának köszönheti.

Az óvodában több csoport működik, amelyek az életkor és a fejlettségi szint alapján vannak tagolva. Az óvodában fogadnak 2-6 éves korú gyermekeket. Minden csoportban gondoskodnak a gyermekek egyéni szükségleteiről és fejlődési szakaszairól.

Az óvoda kiemelt figyelmet fordít a gyermekek általános fejlődésére és kreatív képességeinek fejlesztésére. Emellett számos speciális tantárgyat is kínálnak, amelyek segítik a gyermekek szociális, érzelmi, kognitív és fizikai fejlődését. Például, a zenetanítás, a tánc, az angol nyelv oktatása és a kézművesség fontos elemei az óvodai programnak.

Az óvoda kiváló létesítményekkel rendelkezik a gyermekek számára. A tágas és jól felszerelt tantermek inspiráló környezetet teremtenek a tanuláshoz és játékhoz. Az óvoda területén található udvar lehetőséget nyújt a szabadban való mozgásra és aktív tevékenységekre. Ezenkívül az óvoda konyhája egészséges és változatos ételeket kínál a gyermekek számára.

Az óvoda előnyei közé tartozik a magas színvonalú oktatás és nevelés, a gyermekközpontú megközelítés, valamint a rugalmas és barátságos légkör. A BRUNSZVIK TERÉZ BUDAVÁRI ÓVODÁK magas szakmai színvonalú pedagógusai és a családias környezet segítenek a gyermekek számára a biztonságos és örömteli tanulásban.

Az óvoda néhány esetben az eszközök és erőforrások korlátozottságával szembesülhet, különösen a népszerűség és a magas kereslet miatt. Emiatt néha hosszabb várólistákra lehet számítani. Az óvoda magas szintű ellátást és minőséget nyújt, de a családoknak figyelembe kell venniük az esetleges várakozási időt.

Összességében a BRUNSZVIK TERÉZ BUDAVÁRI ÓVODÁK kiváló választás a budapesti gyermekek számára. A minőségi oktatás, a sokoldalú programok és a gondoskodó környezet hozzájárulnak a gyermekek fejlődéséhez és boldogulásához.

  • County: Budapest
  • Institution leader: Katinszki Ferencné
  • Leader's position: polgármester
  • Basic tasks: óvodai nevelés
USA, Grandview Heights Log in