USA, Grandview Heights Look up

Tócóskerti Óvoda

Debrecen, Margit tér 18.

General information

Child care

#10

of 35 child cares, Debrecen

Show on the map Add to favorites

Contacts, Tócóskerti Óvoda

4031

Postal code

52/498622

Phones

Features, Tócóskerti Óvoda

Public
Pre-kindergarten

Rating, Tócóskerti Óvoda

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Tócóskerti Óvoda

Uploaded 0 photo

General information, Tócóskerti Óvoda

A TÁNCSICS MIHÁLY UTCAI ÓVODA egy modern és gondoskodó intézmény Debrecenben, amely a legmagasabb minőséget és fejlődést kínálja az óvodás korú gyermekeknek. Az óvoda címe: Debrecen, Táncsics Mihály utca 7-15.

Csoportok és támogatott korosztályok:
Az óvodában különböző korosztályok számára léteznek külön csoportok. A legkisebbeket (2-3 évesek) egy kiscsoportban fogadják, ahol a gondoskodó és odafigyelő nevelők biztosítják a gyermek számára a megfelelő körülményeket. Az ő szükségleteikre szabott, játékos és fejlesztő tevékenységek segítik az óvodások fejlődését. A nagyobbak (4-6 évesek) együtt játszhatnak és tanulhatnak egy másik csoportban, ahol már az iskolára való felkészítés is fontos szerepet kap.

Különleges tanítási területek:
Az óvoda különleges figyelmet szentel a művészeti nevelésnek, így a gyermekek már korán találkozhatnak a művészetekkel. Kreatív tevékenységek, mint például a rajzolás, festés, éneklés és tánc segítik az óvodások kreativitásának kibontakozását és önkifejezésüket.

Felszereltség:
Az óvoda modern és biztonságos környezetet biztosít a gyermekeknek. A kreatív tevékenységeket támogató játékok és eszközök széles választéka áll rendelkezésre. Az óvoda nagy figyelmet fordít a gyermekbiztonságra, és minden szükséges intézkedést megtesz az egészséges fejlődés érdekében.

Előnyök:
1. Gondoskodó és tapasztalt pedagógusok: Az óvoda kiváló nevelői biztosítják a gyermekek fejlődésének és boldogságának folyamatos támogatását.
2. Kreatív művészeti nevelés: A művészetek korai megismertetése segíti a gyermekek kreativitásának fejlődését és önkifejezését.
3. Biztonságos környezet: Az óvoda modern és biztonságos infrastruktúrával rendelkezik, hogy a gyermekek biztonságban és kényelemben érezhessék magukat.

Hátrányok:
1. Eszközök és felszereltség korlátozottsága: Mivel az óvoda modern és korszerű, bizonyos eszközök és felszerelések lehetnek korlátozottan elérhetők.
2. Korlátozott létszám: Az óvoda népszerűsége miatt előfordulhat, hogy a helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, és hosszabb várólistával kell számolni.

Összességében, a TÁNCSICS MIHÁLY UTCAI ÓVODA egy kiváló választás azoknak a szülőknek, akik gyermekeik számára kreatív és biztonságos környezetet keresnek, ahol gondoskodó pedagógusok segítik a gyermekek személyiségfejlődését és felkészítik őket az iskolára. Az óvoda művészeti nevelése további előnyt jelenthet a kreatív és művészi hajlamú gyerekeknek. Fontos azonban időben jelentkezni a felvételre, mivel a helyek korlátozott számban állnak rendelkezésre.

  • County: Hajdú-Bihar
  • Institution leader: Báthory Csabáné
  • Leader's position: osztályvezető
  • Basic tasks: óvodai nevelés
USA, Grandview Heights Log in