USA, Bridgeport Look up

Margit Téri Óvoda

Debrecen, Margit tér 20.

General information

Child care

#7

of 35 child cares, Debrecen

Show on the map Add to favorites

Contacts, Margit Téri Óvoda

4031

Postal code

52/498565

Phones

Features, Margit Téri Óvoda

Public
Pre-kindergarten

Rating, Margit Téri Óvoda

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Margit Téri Óvoda

Uploaded 0 photo

General information, Margit Téri Óvoda

A MARGIT TÉRI ÓVODA Debrecenben, a Margit tér 20. szám alatt található. Az óvoda egy meleg és barátságos hely, ahol gondoskodnak a gyerekek fejlődéséről és boldogságáról.

Csoportok:
Az óvoda különböző korosztályú gyermekek részére kínál csoportokat. Az egyes csoportokat az életkor és a fejlettségi szint alapján alakítják ki, így biztosítva, hogy minden gyermek megfelelő környezetben fejlődhessen.

Korosztályok:
Az óvoda gyermekeket fogad 2 éves kortól 6 éves korig. Az óvodapedagógusok gondoskodnak a legkisebbektől a legrégibb korosztályig minden gyermekről.

Különleges tantárgyak:
Az intézmény kiemelt figyelmet fordít a gyermekek széleskörű fejlődésére. Ezen felül különleges tantárgyakat is kínálnak, mint például a kreatív művészeti foglalkozások, zeneórák és sporttevékenységek, amelyek hozzájárulnak a gyerekek kreativitásának és képességeinek fejlesztéséhez.

Felszereltség:
Az óvoda modern és gondosan tervezett környezettel rendelkezik. Játékos és tanulási eszközökkel gazdagított szobák, biztonságos kert, és jól felszerelt étkező várja a gyermekeket.

Előnyök:
- Tapasztalt és szeretetteljes pedagógusok: Az óvoda csapatában tapasztalt és gyermekszerető pedagógusok dolgoznak, akik mindent megtesznek azért, hogy a gyerekek kiegyensúlyozottan fejlődjenek.
- Kiemelt figyelem a fejlődésre: Az óvoda különböző tantervekkel és foglalkozásokkal támogatja a gyermekek testi, szellemi és érzelmi fejlődését.
- Széleskörű programok: A gyermekek részt vehetnek izgalmas és sokszínű programokon, amelyek segítik a szocializációt és a kreativitás kibontakozását.

Hátrányok:
- Lehetnek hosszabb várólisták: Az óvoda népszerűsége miatt előfordulhat, hogy némi várakozási időre számíthatnak az érdeklődő szülők.
- Nyitvatartási idő: Az óvoda nyitvatartási ideje korlátozott lehet, ami kényelmetlenséget okozhat a szülőknek, akiknek rugalmas munkaidőre van szükségük.

Az óvoda összességében egy remek hely a gyermekek számára, ahol szeretetteljes és gondoskodó környezetben fejlődhetnek. Az intézmény elkötelezett az oktatás és a gyermekek fejlődése iránt, amely a jövőbeni sikerek alapját képezi a kisgyermekeknek.

  • County: Hajdú-Bihar
  • Institution leader: Nyilas Zoltán Attiláné
  • Leader's position: osztályvezető
  • Basic tasks: óvodai nevelés
USA, Bridgeport Log in