USA, Bridgeport Look up

Görgey Utcai Óvoda

Debrecen, Görgey utca 5.

General information

Child care

#1

of 35 child cares, Debrecen

Show on the map Add to favorites

Contacts, Görgey Utcai Óvoda

4032

Postal code

52/489160

Phones

Features, Görgey Utcai Óvoda

Public

Rating, Görgey Utcai Óvoda

No rates yet

2.5

Need4Study rating

2.5

Reputation

2.5

Quality

2.5

Availability

2.5

Connections

Users photos, Görgey Utcai Óvoda

Uploaded 0 photo

General information, Görgey Utcai Óvoda

A GÖRGEY UTCAI ÓVODA Debrecen városában található, címe: Görgey utca 5. Az óvoda magas színvonalú oktatást nyújt a gyermekek számára, és kiemelkedő lehetőségeket biztosít a fejlődésükre.

Osztályok és évfolyamok:
Az óvoda különböző életkorú gyermekeknek kínál osztályokat és évfolyamokat. A kisgyermekek számára bölcsődei csoportokat indítunk, amelyek gondoskodnak a legkisebbek megfelelő fejlődéséről és gondozásáról. Továbbá óvodai csoportjaink vannak az óvodáskorú gyermekek számára is, akik már készen állnak a játékos, interaktív tanulásra.

Tantárgyak:
Az óvoda széles körű tantárgyakat kínál, amelyek segítik a gyermekek fejlődését és kreativitását. A program magában foglalja az alapvető tudományos témákat, mint például matematika, természettudományok, valamint a nyelvi fejlesztésre fókuszáló foglalkozásokat, például az olvasás és az írás. Emellett hangsúlyt fektetünk a művészeti és sportosztályokra is, amelyek segítenek kibontakoztatni a gyermek kreativitását és testi mozgását.

Felszereltség:
Az óvoda modern és jól felszerelt létesítményekkel rendelkezik. A tantermek tágasak és barátságosak, amelyek ideálisak a tanulásra és játékra. Az óvoda számos kreatív eszközzel, játékkal és pedagógiai segédeszközzel van felszerelve, hogy a gyermekeknek lehetőségük legyen felfedezni és kísérletezni.

Előnyök:
- Kiváló oktatói csapat: Az óvoda képzett és tapasztalt oktatókkal rendelkezik, akik szeretettel és türelemmel segítik a gyermekek fejlődését.
- Széles körű tanterv: A változatos tantárgyak és programok lehetővé teszik a gyermekek sokoldalú fejlődését.
- Jól felszerelt létesítmények: A modern és barátságos környezet inspirálóan hat a gyermekekre.

Hátrányok:
- Magasabb költségek: Az óvoda magas színvonalú oktatása magával hozhatja a magasabb tandíjat vagy óvodai díjat.

Az óvoda fontos szerepet játszik a gyermekek korai fejlődésében és az alapok megteremtésében. A GÖRGEY UTCAI ÓVODA Debrecen városában nagyszerű választás a gyermekek számára, akik szeretnének egy inspiráló és tanulással teli környezetben növekedni és fejlődni.

  • County: Hajdú-Bihar
  • Institution leader: Erdélyi Edit
  • Leader's position: osztályvezető
  • Basic tasks: óvodai nevelés
USA, Bridgeport Log in